Cristel Class Induction

Serie Classique

Serie Classique

Serie Classique er den klassiske serien fra Cristel. Denne serien heter nå Mutine. Den har en tykk bunn, med aluminium i kjernen for best mulig varmespredning. Høyglaspolert utvendig.

Serie L, Strate.

Serie L, Strate.

Serie L er den eneste av Cristel seriene som har overflate som er børstet (Matt). Serie "L" har den karekaristiske markante L-formen ved overgangen til bunnen. Dette gir serien et moderne design som glir lett inn i de fleste kjøkkenmiljøer.

Serie Multiply

Serie Multiply

Heter nå Castline. Denne 5 lags serien er utmerket når man skal lage kjenslige matretter, med melk og mel, f.eks. en saus, grøt eller en redning. På disse panner og kjeler sprer varmen seg helt opp i kantene. Høyglanspolert utvendig.

Skaft og hanker

Skaft og hanker

Her finner du hele utvalget av skaft og håndtak for Cristel serien med avtagbare håndtak. Selv om man handler mange kasseroller holder det som oftest med 2 ører eller et skaft. Ellers er det jo fint å ha litt farger å variere med, rødt til jul osv.

Lokk

Lokk

Her finner du lokk i alle størrelser. Velg mellom classisk design eller flate plassbesparende lokk.

Trykk koker

Trykk koker

Trykk-koker, kjele med tettsluttende lokk som kan spennes fast, slik at kokingen foregår ved høyere trykk enn vanlig, og ved at vannets kokepunkt blir over 100 °C; koketiden blir derved nedsatt betydelig.

Kjøkken bestikk

Kjøkken bestikk

Elegant designbestikk fra Cristel