Kjøpsbetingelser

Hos oss er det trygt å handle.
Det ligger faktura med i pakken. IKKE GLEM å betale den. Det er betalingsfrist på 10 dager fra utstedelse av faktura. Ved eventuell betalingspåminnelse tilkommer kr 35,- i gebyr, samt forsinkelsesrente.
Om du føler at noe ble feil, kan du når som helst annulere bestillingen pr. epost eller telefon.
Vi sender ordre på over Kr 1100,-fraktfritt over hele landet, så ingen overraskelser.

Det kommer altså ingen kostnader i tillegg til den prisen som står oppført og som du får bekreftelse på i det øyeblikk bestillingen foretas. Kun på bestillinger under Kr 1100,- tilkommer porto som i 2021 er kun Kr 95.00 inkl mva. Dette også om det kun er snakk om svært liten eller lett gjenstand.  
De aller fleste leveranser koster oss langt mer enn Kr 95,- i porto, så dette er en subsidiert fraktkostnad. www.posten.no/priser
 
Uavhentede pakker blir fakturert med både tur og returporto.
 
Når kommer pakken?
Normalt sendes pakken ut neste arbeidsdag, når pakken er levert på posten får du en ePost av oss med link til ditt sendingsnummer,der kan du gå inn for å sjekke hvor din pakke befinner seg. Du kan også skrive ut din egen avi, så slipper du å vente til den kommer i posten. Har du oppgitt mobilnummer kommer det også beskjed fra posten om at pakken er på vei. 
Det finns også mulighet for å få pakken hjem på døren kl. 17-21 hverdager.
Når pakken så har kommet til deg har du hele 30 dagers returrett om noe ikke skulle være som forventet eller beskrevet her.

Vi aksepterer kun bestillinger fra Norge og Sverige. Vi sender ikke varer til Danmark.

Jeg som står bak denne nettbutikken heter Lars Eriksrud og treffes på lars@ipp.no 
Firmanavn og adresse:
IPP AS
Smalvollveien 52
0667 Oslo   Tlf: 22 72 40 00  
Org nr: 989 360 396