noProduktnummer: B300

Robotino

Robotino- Den manuelle kjøkkenmaskinen

  • kr 248,00
  • (ink. mva)

Robotino er et fantastisk alternativ til elektriske kjøkkenmaskiner. Den er rask å ta frem og enkel å bruke. Fort gjort å vaske opp og lett å plassere. Med Robotino kan du få løken så finhakket du vil, uten tårer. Den er utmerket for alle tilbehør til "takos" og frukten til bløtkaken blir perfekt. Med vispen, som når helt ned til bunnen kan du vispe krem, egg, lage rører og sauser. Sentrifugen er perfekt når du skal tørke salaten, du får ut alt vannet og salaten blir meget sprø og fin.

Se demonstrasjon

A. Plasser kniven i bollens sentrum, men vær forsiktig, de er meget skarpe. Legg så ingrediensene i bollen, ikke for store biter og ikke for mye.

B. Sett lokket på bollen og lås det ved å vri det ca 3 cm mot høyre.
C. Legg en hånd på lokket for å stabilisere. Takket være silikon ringen under bollen, står den stødig. Med den andre hånden sveiver du håndtaket med solen. Antall omdreininger kommer an på ønsket konsistens og mengden som er i. Begynn helst med å ta håndtaket 4-5 cm bakover, gjør de første 3-4 omdreiningene med et vist rykk. ( Rask reaksjon )
D. Ved å løfte og vri på girknappen en kvart omdreining, mer enn fordobles hastigheten. Dette er en fordel om det ønskes ett meget finhakket resultat. Men begynn aldri med knappen oppe. ( Unntaket er med mandler )
E. Gjennom hullet i fordypningen tilfører man f.eks. matolje til sauser og majones.
F. Vispen plasseres på samme måte som kniven i bollens sentrum. Med vispen kan man begynne med knappen irtillbeh.gif (11645 bytes) øvre posisjon.
G. Sentrifugen plasseres også i bollens sentrum. Under skylling skal det være så mye vann at overflaten kommer opp i underkant av kurven. Ved tørking helles alt vannet ut, og sveiv så med knappen i øvre posisjon.